dimecres, 12 de maig de 2010

LA MILANA


La Milana,(Milvus milvus), és un ocell rapinyaire, però que també s'alimenta de carronya. És troba en perill d'extinció a les Balears, concretament a l'illa de Mallorca, ja que a Menorca per exemple presenta un nobre notable d'exemplars...

El GOB du a terme un "Pla de conservació" per aquest ocell. Podeu trobar més informació clickant aquest enllaç:

http://www.gobmallorca.com/milana/

Podeu demanar qualsevol dubte al e-mail : goc-calvia@hotmail.com

GOC-CALVIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada