dijous, 9 de setembre del 2010

Un abeurador al teu jardí...

Ja vareu poder veure el missatge sobre les menjadores, ara podreu llegir el missatge corresponent als abeuradors per ocells, encara que els abeuradors "funcionen" més a l'estiu ja que el calor fa que les aus tenguin més calor i per tant més sed.

Fer un abeurador es molt senzill:

-Podem fer un abeurador de moltes maneres pero en aquest cas vos en proposaré una de molt senzilla, a la vegada de bona. Podem fer la nostra abeuradora amb la peça de plàstic que es col.locar abaix dels test perquè l'aigua no mulli el sòl. Quan aguem trobat una "palanga"com la descrita anteriorment, hem de trobar un bon lloc on situar l'abeurador, ha de ser un lloc situat a la sombra, perquè l'aigua no s'evapori amb el sol. Hem de pensar en un lloc on els ocells puguin aturar-se previament a baixar a veure, per exemple un lloc on podriem el podriem situar sería a un lloc elevat, fora de l'alcanç dels moixos, cans, etc. es pot situar avall d'un arbre o un matoll...

La primera imatge es l'abeurador que esta descrit al missatge, en la segon imatge es vou un altre abeurador de pedra més "artificial".


S. GOC






1 comentari: